TEAM

I takt med att tempot höjs i vardagslivet och på våra arbetsplatser, ökar kraven på att ha fungerande arbetslag som kan bidra till helheten på ett mer självständigt sätt. Det blir avgörande att träna upp flexibiliteten i kommunikation, samarbete, beslutsfattande och i att hantera sina egna individuella processer effektivt.

TEAMUTVECKLING - SJÄLVLEDARSKAP

Oavsett om vi är medarbetare eller chefer, behöver vi alla kunna leda oss själva på ett stabilt och balanserat sätt. Anledningen är kort och gott – om varje individ i en grupp själv lär sig förstå och hantera sina reaktioner i det dagliga arbetet med alla dess utmaningar kommer gruppens samarbete och uppdrag fungerar mycket smidigare. Genom att skapa trygga individer som vågar ta beslut och leder sig själva är du redan på väg till ett effektivt team.

Självledarskapsprogrammen skräddarsys utifrån ert behov och önskemål. Allt ifrån endagsprogram till upplägg om ett år.

SÄLJTEAMSUTVECKLING

Vi utmanar klassisk säljutbildning med djupgående konkreta metoder och tips som hjälper dig utveckla, coacha och entusiasmera din säljgrupp så ni inte bara når utan även överträffar tuffa säljmål.


Oavsett hur ni presterar som säljare kommer denna utbildning att öka er förmåga att uppnå resultat. Denna utbildning är för dig som vill öka din försäljning på något sätt. Vi skräddarsyr utbildningen till om ni är säljchefer och vill lära ut hur ni får ert team att prestar mer. Eller om ni är säljare/säljteam som ska applicera och leverera direkt. Genom att skapa trygga individer som leder sig själva på ett stabilt sätt och med Coach companys egna konkreta modeller och verktyg skapar ni mer än konkurrenterna.


STARKA INDIVIDER & FÖRETAG


Vill du nå nya nivåer för dig själv och din organisation? Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

KOM OCH LYSSNA


Självledarskap - ett smakprov på framtiden

6 Nov, 2019Självledarskap - ett smakprov på framtiden

20 Nov, 2019

HÖR AV DIG


Epost: marcus@coachcompany.se

Telefon: (+46) 76 - 014 55 55

Copyright @ All Rights Reserved